Home Zo leert u alles 3 keer sneller - Florian Rooz & Laura...

  Zo leert u alles 3 keer sneller – Florian Rooz & Laura Dekker

  632
  SHARE
  Zo leert u alles 3 keer sneller - Theater de schalm
  When:
  May 26, 2019 @ 8:00 pm – 10:45 pm
  2019-05-26T20:00:00+02:00
  2019-05-26T22:45:00+02:00
  Where:
  Theater de Schalm - Veldhoven
  Meiveld 3
  5501 KA Veldhoven
  Netherlands
  Cost:
  23,50
  Contact:
  Theater de schalm
  040 - 253 35 78
  Zo leert u alles 3 keer sneller - Florian Rooz & Laura Dekker @ Theater de Schalm - Veldhoven | Veldhoven | Noord-Brabant | Netherlands

  Ontdek Extreem Leren!

  De meest optimale persoonlijke leerstrategie. Gepresenteerd door een dynamisch duo met een schat aan unieke levenservaring!

  Florian Rooz werd op zijn 21e plotseling één van de grootste muziekdocenten ter wereld, met duizenden studenten in meer dan 70 landen. Als ondernemer richtte hij daarna het ene na het andere bedrijf op, waaronder zijn eigen saxofoonmerk en de beroemde Kroon Gallery in Maastricht. Florian bezit een unieke gave om supersnel allerlei vaardigheden te leren.
  Na 14 jaar ervaring in de on-line educatiemarkt ontdekte hij 12 mentale gereedschappen en 8 stappen die samen de meest optimale leerstrategie vormen. Topbedrijven als Tesla, wereld kampioenen en recordbreekers herkennen en onderschrijven Florians methode en omarmen Extreme Learning.

  Laura Dekker haar verhaal ging de hele wereld over, toen ze, als jongste persoon ooit, besloot om solo rond de wereld te zeilen. Ze vocht een van de meest publieke gevechten tegen de Nederlandse overheid ooit, voor het recht om haar grote ambitie te mogen vervullen. Met haar overwinning werd ze een internationaal symbool voor: Waar een wil is, is een weg en ze is een geweldig praktijkvoorbeeld van extreem Leren.

  In deze opzienbarende show presenteren Florian en Laura samen de ins en outs van extreem leren, de 12 inzichten en 8 stappen. Dit doen ze aan de hand van allerlei prachtige verhalen en gebeurtenissen uit hun eigen bijzondere levensverhalen.

  Wat is extreem leren?
  Extreem leren is goed te vergelijken met bijvoorbeeld: snellezen of freediven. Snellezen is een praktische techniek waarmee ieder mens kan leren 2 keer sneller te lezen. Freediven (duiken zonder perslucht) is een techniek waarmee mensen kunnen leren tot wel 4 minuten onder water te blijven en tot wel 80 meter diep te duiken. Extreem leren is ook een zeer praktische techniek waarmee we elke vaardigheid minimaal 3 keer sneller kunnen leren. Of het nu om het leren van een taal, een muziekinstrument, leren beleggen of zeilen gaat.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here