Home news De start van onze missie in het basis en voortgezet onderwijs 2019-2020

De start van onze missie in het basis en voortgezet onderwijs 2019-2020

1951
SHARE
learn 3 times faster master course

2019 was een bewogen jaar, met de publicatie van het Nederlandstalige boek ‘Zo leert u alles 3 keer sneller’, de lecture tour in samenwerking met Laura Dekker (die dit najaar weer verder zal gaan) en workshops en lectures van Florian Rooz bij o.a Tesla HQ, TQ incubator, Ahoy Rotterdam, Woman in Tec regatta en vele anderen. Ondertussen zijn ook de eerste Extreem Leren coaches geaccrediteerd en groeit ons team dus gestaag.

Dit najaar (en nieuwe schooljaar) voegen we een nieuwe missie toe aan onze doelenlijst, namelijk het introduceren van Extreem Leren in het reguliere onderwijs (zowel basis als voortgezet). Rond dit doel voeren we al geruime tijd gesprekken met diverse scholen en experts uit het onderwijs en de tijd voor actie is nu aangebroken.

De komende maanden gaat L3KS partneren met diverse scholen. Daarbij zullen we pilot projecten gaan ontwikkelen waarin de 12 principes van extreem leren, middels een leerweg zullen worden geïntroduceerd aan zowel docenten, leerlingen en ouders.

Wil je helpen? Weet je nog een school de er voor open staat om met ons samen te werken? Neem dan vooral contact met ons op via Talks@learn3timesfaster.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here