Home news Tickets voor eerste nieuwe theater lecture ‘Zo leert u alles 3 keer...

Tickets voor eerste nieuwe theater lecture ‘Zo leert u alles 3 keer sneller met Florian Rooz & Laura Dekker’ in het Rietheater NU verkrijgbaar.

2167
SHARE
zo leert u alles 3 keer sneller Florian Rooz & Laura Dekker

We hadden er al eerder over bericht dat de nieuwe theatertour eraan zat te komen. Vandaag is het zover. De tickets voor de eerste voorstelling zijn sinds vanmorgen 9:00 verkrijgbaar via www.rietheater.nl . De Nederlandse tour langs vele theaters, schouwburgen, scholen en universiteiten is onderdeel van de Nederlandse release van het boek, Zo leert u alles 3 keer sneller, dat begin februari zal verschijnen (pre-order hem hier vast voor een gesigneerd exemplaar).

Florian wordt tijdens deze nieuwe tour bijgestaan door niemand minder dan Laura Dekker, bekend als het Zeilmeisje. Laura’s verhaal ging de hele wereld over toen ze als jongste persoon ooit solo de wereld rond zeilde, na een intens en zeer publiekelijk gevecht met de Nederlandse overheid, die uit alle macht probeerde te voorkomen dat ze haar recordpoging kon doen.

Qoute: Laura is een zeer bijzonder persoon en ik het is supergaaf om samen de Extreem Leren methodiek in Nederland te gaan presenteren. Ze is een schoolvoorbeeld van alles waar Extreem Leren voor staat en iemand die in de praktijk keer op keer bewezen heeft dat ze in staat is om, waar nodig, elke conventie of barrière te doorbreken.

Boek je tickets hier: www.rietheater.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here